Luukku 13: Huurteiset hedelmät
Jouluna koti koristellaan kauniiksi. Kaikkia joulukoristeita ei suinkaan kannata ostaa kaupasta, vaan osan näyttävistä koristeista voi valmistaa itse. Sohvi ja Sulo ryhtyvät äidin apulaisiksi, kun he yhdessä loihtivat tavallisista hedelmistä huurteisen asetelman. Jokaiselle pikkukädelle riittää mieluista puhaa. Parasta on, että koko komeuden voi jossain vaiheessa syödä pois.
Näitä tarvitset: tuoreita, kiinteitä hedelmiä kuten persikoita, päärynöitä, omenia, luumuja, rypäleitä tai mansikoita. Hienosokerisirottimen (wau mikä sana), kevyesti vatkattua munanvalkuaista ja pullasudin (mikä se on?), vihreitä lehtiä, kauniin kakkupaperin ja jalallisen hedelmävadin.
Näin teet: 1. Pyyhi hedelmät puhtaiksi. 2. Asettele vihreät lehdet jalalliselle kakkuvadille ja pane kakkupaperi niiden päälle. 3. Aloita suurimmista hedelmistä. Tartu hedelmän kantaan ja sivele munanvalkuaista sen pintaan pullasudilla ja sirota hedelmän pintaan sokeria. 4. Pane varovasti sokeroitu hedelmä vadille kakkupaperin päälle. 5. Sokeroi kaikki hedelmät, ensin suuret sitten pienet. Näin asetelmasta tulee tasapainoisen näköinen. 6. Älä pane asetelmaa jääkaappiin. Pidä se kaukana höyryävistä kattiloista ja muista kosteista paikoista. Kosteus sulattaa sokerin.
christina aguilera weight lossHottest Fashion Trends for Fall 2010